OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

New front page at OOoForum.org

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Site Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
draude
Administrator
Administrator


Joined: 10 Dec 2002
Posts: 353
Location: San Francisco

PostPosted: Tue Dec 24, 2002 4:22 am    Post subject: New front page at OOoForum.org Reply with quote

In case you didn't notice, there's a new front page at OOoForum.org. Since there previously was no front page, I'm sure you'll consider it an improvement. Smile If you run into any oddities or bugs, please let me know. Thanks and Happy Holidays.

EB
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Tue Dec 24, 2002 10:23 am    Post subject: Reply with quote

i sign in at the front page but when i click forums again it says i'm not logged in.
Back to top
draude
Administrator
Administrator


Joined: 10 Dec 2002
Posts: 353
Location: San Francisco

PostPosted: Wed Dec 25, 2002 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
i sign in at the front page but when i click forums again it says i'm not logged in.


Thanks for the feedback. I think I know why it was doing this. Basically, session management is done using cookies and domain names. All site links use the domain www.oooforum.org and assuming you start with this domain in your URL bar, you should be okay. However, if you enter the site at oooforum.org (without the www) and login, clicking on links that use the 'www' WILL break your session.

The fix is pretty simple. All server aliases now redirect to the one official site address, which is http://www.oooforum.org. Even if you come into the site with a different URL, the URL will be rewritten to the correct one.

Thanks for pointing this out. If you find any other problems with the new front page or the site in general, please let me know. Thanks!

EB
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Wed Dec 25, 2002 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

I noticed that
http://www.oooforum.org./
is different from
http://www.oooforum.org/
It takes you to two diff homepages that you must log in to.
Back to top
dill
General User
General User


Joined: 18 Dec 2002
Posts: 47

PostPosted: Wed Dec 25, 2002 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

i keep logging in at the new front page however everytime I reply it says i'm a guest! I'm the guest in this thread
Back to top
View user's profile Send private message
yogo
Guest





PostPosted: Wed Dec 25, 2002 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

Have you tried logging in to http://www.oooforum.org without the trailing period? I just logged in via the start page and it seems to work fine.

Try clearing your cookies. Maybe there's something lingering in there you don't want.
Back to top
dill
General User
General User


Joined: 18 Dec 2002
Posts: 47

PostPosted: Wed Dec 25, 2002 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

that works but that is not the NEW page.
Back to top
View user's profile Send private message
draude
Administrator
Administrator


Joined: 10 Dec 2002
Posts: 353
Location: San Francisco

PostPosted: Wed Dec 25, 2002 10:45 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
I noticed that
http://www.oooforum.org./
is different from
http://www.oooforum.org/
It takes you to two diff homepages that you must log in to.


Both these URLs should point to the same page: index.php in the root directory of the site, which is the new front page.

The only reason I can think of why you would see two different pages using the above URLs is that you've cached the old index page http://www.oooforum.org/index.html which was no more than a redirect page to http://www.oooforum.org/forum/. Your browser may still be loading the old page and redirecting you.

You might clear your cache so that the previous index page gets purged from your system. The OOoForum.org logo in the header area should always link back to the home page, so try clicking on that to access the new front page. If you still see the old forum index page, you need to clear your cache.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dill
General User
General User


Joined: 18 Dec 2002
Posts: 47

PostPosted: Fri Dec 27, 2002 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

seems to work now thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
dill
General User
General User


Joined: 18 Dec 2002
Posts: 47

PostPosted: Sun Dec 29, 2002 10:56 am    Post subject: Reply with quote

How about a logout link on the front page?
Back to top
View user's profile Send private message
dill
General User
General User


Joined: 18 Dec 2002
Posts: 47

PostPosted: Sun Dec 29, 2002 10:58 am    Post subject: Reply with quote

and one more thing. I noticed that when i reply to forums and then go to the homepage under my icon it shows that all my entries are new threads since last visit.
Back to top
View user's profile Send private message
yogo
Guest





PostPosted: Sun Dec 29, 2002 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah, a logout link on the home page would be nice. Very Happy
Back to top
draude
Administrator
Administrator


Joined: 10 Dec 2002
Posts: 353
Location: San Francisco

PostPosted: Sun Dec 29, 2002 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, it also occurred to me that a logout link would be useful on the front page. It should show up in the next rev, whenever that is! Wink

On the issue of posts showing up as new threads since last visit, not sure if what you're seeing is a bug or a feature. When you post a new message, the system WILL consider your post as a "post since last visit" since technically, it wasn't there the last time you visited the site. But perhaps you're seeing something else as well?

Thanks for the suggestions. Keep 'em coming! Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Site Feedback All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group