OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Prinint bug in OpenOffice writer

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maximead
Newbie
Newbie


Joined: 27 Oct 2005
Posts: 1

PostPosted: Thu Oct 27, 2005 4:06 am    Post subject: Prinint bug in OpenOffice writer Reply with quote

Hello,
I'm currently using Debian GNU/Linux 3.1 sarge with openoffice. I have a HP business inkjet 1200 with cupsys and the foomatic's driver.

When I try to print, it works... But there's some titles who are not underlined (But they're supposed to). And the border of my tables doesn't print properly too.

Does someone got ideas on how I should repair that?

It happens on OpenOffice 1 and 2

Thanks,
Maxime
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Sun Oct 30, 2005 6:29 am    Post subject: Reply with quote

If you want to troubleshoot the problem, try a few things.

First, export your document from OpenOffice.org to PDF. Then, view PDF. Are the lines there?

If PDF is OK, print the PDF to your InkJet.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group