OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OLE object doesn't appear

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tahong
General User
General User


Joined: 18 Nov 2005
Posts: 13

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 6:29 pm    Post subject: OLE object doesn't appear Reply with quote

When I copy an OLE object (picture) from OpenOffice.org Writer file and then I paste it in new writer file, but in area where I paste that object appear plug-in icon. How do I do to that picture can appear area where I want. Please help me!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Dale
Super User
Super User


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 1440
Location: Australia

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Tools > Options
Expand Text Document and select View
In the Display section make sure that Graphics and Objects is checked (ticked).
(The above for 1.1.3 - probably close enough to 2.0)
_________________
Dale
To err is human, but to destroy your slippers in the process takes a real son of a bitch: Me!

OOo documentation from the source
http://documentation.openoffice.org
Guides, FAQ, How Tos
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group