OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Problem with plan of my new documents

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fv6973
General User
General User


Joined: 02 Mar 2006
Posts: 14

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 4:13 am    Post subject: Problem with plan of my new documents Reply with quote

In my new documents, the plan does not appear. It works with older documents, even when I modify them. I don't know if it's because I've changed my document template, or because I've changed my version of OOo, or something else ?
I do everything like before, but it does not work.
What should I do ?
Back to top
View user's profile Send private message
jrkrideau
Super User
Super User


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 6732
Location: Kingston ON Canada

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 6:08 am    Post subject: Re: Problem with plan of my new documents Reply with quote

fv6973 wrote:
In my new documents, the plan does not appear. It works with older documents, even when I modify them. I don't know if it's because I've changed my document template, or because I've changed my version of OOo, or something else ?
I do everything like before, but it does not work.
What should I do ?


I think you need to tell us a bit more about what you are doing. Some questions
Whe you talk of the Plan is this what in the English/French versions is called the Navigator- Headings / /Navigateur-Titres?

What OS ?
What Version of OOo?
Have you recently upgraded your version of OOo

What have you done with the templates? Have you completely redesigned a template and are now using that one?
_________________
jrkrideau
Kingston ON Canada
Currently using Windows 7 & OOo 3.4.0 and Ubuntu 12.04 & LibreOffice 3.5.2.2
Back to top
View user's profile Send private message
fv6973
General User
General User


Joined: 02 Mar 2006
Posts: 14

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 6:46 am    Post subject: Version Reply with quote

It's the linux version (2.0, recently upgraded), in french.
Back to top
View user's profile Send private message
jrkrideau
Super User
Super User


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 6732
Location: Kingston ON Canada

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 8:33 am    Post subject: Re: Version Reply with quote

fv6973 wrote:
It's the linux version (2.0, recently upgraded), in french.


And is the problem in the Navigateur > Titres (Navigator>Headings) ?

Have you designed a new template that you are using now? If you have then this thread may help you. http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=26626&highlight=

Feel free to explain the problem in both English and French. Some of us can read French even if we have a problem writing it. Smile

Also see http://oooforum.free.fr/forum/ for a forum en franšais
_________________
jrkrideau
Kingston ON Canada
Currently using Windows 7 & OOo 3.4.0 and Ubuntu 12.04 & LibreOffice 3.5.2.2
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group