OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

I have trouble while using response file

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dragonx
Newbie
Newbie


Joined: 14 Nov 2006
Posts: 1

PostPosted: Wed Nov 15, 2006 12:45 am    Post subject: I have trouble while using response file Reply with quote

Hello dude! Anyone can help me solved out this trouble?
I have Open Office source and response file setup.txt
CODE
[Environment]
InstallationMode=INSTALL_NORMAL
DestinationPath=C:\Program Files\OpenOffice
EndProcedure=PostSetup

[Java]
JavaSupport=preinstalled_or_none

[Windows_Desktop_Integration]
Register4MSWord=True
Register4MSExcel=True
Register4MSPowerPoint=True
RegisterAsDefaultHTMLEditor=False

[Procedures]
Sub PostSetup
SetReboot( False )
End Sub
---------------------------
But when i ran command Y:\son\OpenOffice\setup.exe -r:Y:\son\OpenOffice\setup.txt ,
it appeared Window Installer Board and nothing happened. I've tried many times by
changing path but it was the same. I'm testing it for multi silent install on clients.
I hope to get your answer soon. Thanks and best regard. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Which version are you trying to install? I think the response file system was canned for OpenOffice.org version 2.0.0.

Here are some links about silently installing OOo version 2:
http://wpkg.org/index.php/OpenOffice.org_2.x
http://documentation.openoffice.org/setup_guide2/2.x/en/SETUP_GUIDE.pdf
http://www.appdeploy.com/packages/detail.asp?id=497
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group