OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Error Activating Object: General OLE Error

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pramote2510
Newbie
Newbie


Joined: 13 Aug 2007
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 13, 2007 9:22 am    Post subject: Error Activating Object: General OLE Error Reply with quote

I'm open PPT file but cannot open Excel table which show "Error Activating Object: General OLE Error" How to repair this error?
thank you
[/color]
Back to top
View user's profile Send private message
Korak
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 25 Sep 2004
Posts: 116

PostPosted: Thu Jan 10, 2008 11:26 am    Post subject: Reply with quote

I have this problem also. Is there any fix for it? If I open a powerpoint with Openoffice, I cannot edit any of the objects. If I open it with Openoffice on a computer that actually has MS Office on it, then Openoffice lets me edit the object. Is there a plugin or something that I can install so that Impress can edit Powerpoint objects?

Thanks.
Scott
Back to top
View user's profile Send private message
ftack
Moderator
Moderator


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3102
Location: Belgium

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 5:13 am    Post subject: Reply with quote

By default, at least in my version (on Linux), conversion options for embedded objects are checked (Tools - Options, Load/save). This would mean that a Powerpoint object upon loading is converted to a Presentation object, and would therefore be edited by Impress.

Perhaps these options are OFF by default on a windows system, where MS Office might be installed. Then, the objects will (obviously) be editable only provided MS Office is installed. Be sure that when I send you a Word document with an embedded Calc spreadsheet, MS Word will throw the same error.

Bottom line: check settings in "Tools - options, Load/Save - Microsoft office".
_________________
--
GNU/Linux (Ubuntu)
Back to top
View user's profile Send private message
Korak
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 25 Sep 2004
Posts: 116

PostPosted: Sat Jan 12, 2008 6:53 am    Post subject: Reply with quote

I looked and those were not checked. I did check them but it made no difference.

If anyone would have an idea then please let me know. Here is a page out of the presentation if seeing it would help any. I put them up in both formats.

http://bloomfield.k12.mo.us/cm.odp
http://bloomfield.k12.mo.us/cm.ppt

Thanks.
Scott
Back to top
View user's profile Send private message
Korak
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 25 Sep 2004
Posts: 116

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 4:57 am    Post subject: Reply with quote

Does anyone have any ideas of what to do to fix this problem or is that just an Openoffice bug?

Thanks.
Scott
Back to top
View user's profile Send private message
mol
Newbie
Newbie


Joined: 30 Oct 2003
Posts: 4

PostPosted: Fri May 09, 2008 12:42 am    Post subject: Reply with quote

Did anyone repot this bug?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group