OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Weired problem

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
michiboom
Newbie
Newbie


Joined: 05 May 2008
Posts: 2

PostPosted: Mon May 05, 2008 2:45 am    Post subject: Weired problem Reply with quote

Hello!

I just installed OO for the first time, and I don't have MSoffice on my computer. Windows asociates my old DOC files to OOwriter, but when I double click them - nothing happens. I try to do "open with" and choose "swriter" and still - nothing happens. new DOC files or OO files created by OO writer do not have this problem. I'm using version 2.2.

thanks for your help!

Michael
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:13 am    Post subject: Reply with quote

Two things

1. What happens if you open OpenOffice.org Writer, click File, click Open, and open the "old doc" files this way

2. Can you upgrade to the OOo latest version (currently 2.4)?
_________________
<signature>
* Did you solve your problem? Do others a favor: Post the solution
* OpenOffice.org Ninja
* BleachBit
</signature>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
michiboom
Newbie
Newbie


Joined: 05 May 2008
Posts: 2

PostPosted: Mon May 05, 2008 10:52 am    Post subject: doesn't work... Reply with quote

First of all, thanks alot for your help.

1. THis solution works, but is highly inconvinient...
2. No, because I need a Hebrew Version and the latest is 2.2
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Mon May 05, 2008 10:59 am    Post subject: Reply with quote

Is the file on a network? If not, I suspect your file associations are corrupt. One heavy-handed solution is the nuclear removal procedure. Don't use the Installup Utility. Don't reset your profile, but do use a registry cleaner like CCleaner.

If you don't like the "nuclear procedure," then manually delete your file associations and recreate them.
_________________
<signature>
* Did you solve your problem? Do others a favor: Post the solution
* OpenOffice.org Ninja
* BleachBit
</signature>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group