OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Table of Contents's outline numbering

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Loh Tien Wai
Guest





PostPosted: Sun Apr 13, 2003 1:10 am    Post subject: Table of Contents's outline numbering Reply with quote

Hi, I was having some problems trying to change the outline numbering format of the table of contents. To change the format, I right click on the TOC and select the Edit Index/Table menu. I then selected the outline button, set the Number to "1, 2, 3" for level 1 under the numbering tab and the Minimum space numbering <-> text to 0.30cm under the positioning tab. Apparently these settings did not affect format of the TOC but instead the headings of the document content other than the TOC. Could someone advise me on this?

[/b]
Back to top
Curtz
Super User
Super User


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 554
Location: In vino veritas!

PostPosted: Sun Apr 13, 2003 4:02 am    Post subject: Reply with quote

The idea is that the index shows the headings from the document exactly as the appear in the document (regarding the numbering).

I think that your index was not updated. Click somewhere in the table, right-click it and select UPDATE INDEX.

I am not to sure about when and how Writer updates indexes... or how often. I had some trouble with it, I really hope it is updated before you print... Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
Loh Tien Wai
Guest





PostPosted: Sun Apr 13, 2003 5:51 am    Post subject: Reply with quote

Hi Curtz, I tried the Update Index/Table but the outline numbering format of TOC still would not change. Btw, I have no problem with the numbering, I only have problem with the formatting of the numbering.
Back to top
Curtz
Super User
Super User


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 554
Location: In vino veritas!

PostPosted: Sun Apr 13, 2003 6:45 am    Post subject: Reply with quote

Oh, I understand!

Read this thread:

http://www.ooodocs.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=205&highlight=

Read the intire thread, it took some time before I found a quick fix that worked:

Quote:
A really QUICK way to get around this problem is to define the seperator AFTER as '. ' (a dot and a single space) or just a single space (for each heading, ZzZZ)
Back to top
View user's profile Send private message
Loh Tien Wai
Guest





PostPosted: Sun Apr 13, 2003 10:50 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Curtz, it works. Thanks for your advice on the quick fix.
Back to top
Curtz
Super User
Super User


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 554
Location: In vino veritas!

PostPosted: Mon Apr 14, 2003 5:31 am    Post subject: Reply with quote

Great news! Happy to help Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group