OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Problem with scanning in Windows XP

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andyr
Newbie
Newbie


Joined: 09 Apr 2003
Posts: 1

PostPosted: Wed Apr 09, 2003 2:36 am    Post subject: Problem with scanning in Windows XP Reply with quote

I am trying to scan into OOo using a Mustek 1200 UB plus USB scanner.

the scan completes and the image is displayed on the document but then windows reports that soffice.exe has crashed and offers to send an error report to MS.

I have tried this with the same scanner on two different PC's both running Windows XP and both with vew installations of about 1 month old.

Has anybody else had this problem?

TIA
_________________
Andy

Seaton-Electronics
Seatoncommerce.co.uk
jokes4mobiles.com
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Mon Apr 14, 2003 10:47 am    Post subject: Reply with quote

I've re-read this and just realised that I didn't explain that I can scan into Windows Paint with out any problems and then use copy and paste to copy the image into open office so I assume the problem isn't related to the driver itself.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group