OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

[Solved] Text Styles Heading Not Applying to All Headings

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
holliday22
Power User
Power User


Joined: 15 Mar 2010
Posts: 54

PostPosted: Mon Mar 15, 2010 12:30 pm    Post subject: [Solved] Text Styles Heading Not Applying to All Headings Reply with quote

I'm using headings to format my document so that I can use a table of contents.

So I pulled up the styles and formatting window, right clicked the clicked modify on Heading 1, Heading 2, etc. I changed the fonts to what I wanted them to be.

Then I put my cursor on the text I wanted to be a heading and double clicked the heading I wanted to apply from the styles and formatting window.

I set my heading 4 to be bold italic. For all my heading 4's, the font, size, and bold apply correctly. But the italic only applies to some of the heading 4's.

Is this a bug or known issue or am I doing something wrong here?

I'm using OS X 10.6.2 and OpenOffice 3.2.0.


Last edited by holliday22 on Sun Apr 04, 2010 6:26 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ftack
Moderator
Moderator


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3102
Location: Belgium

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 7:08 am    Post subject: Reply with quote

If you highlight a caption that does not reveal italics, then use the command "Format - Default" (or shortcut key Ctrl+M), does the italics appear?
_________________
--
GNU/Linux (Ubuntu)
Back to top
View user's profile Send private message
holliday22
Power User
Power User


Joined: 15 Mar 2010
Posts: 54

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 8:22 am    Post subject: Reply with quote

Yes, the italics do appear in that case. Shocked

What does that mean?
Back to top
View user's profile Send private message
JohnV
Administrator
Administrator


Joined: 07 Mar 2003
Posts: 9183
Location: Lexinton, Kentucky, USA

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Probably that you had previously applied direct formatting to the paragraph.
Back to top
View user's profile Send private message
holliday22
Power User
Power User


Joined: 15 Mar 2010
Posts: 54

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 9:49 am    Post subject: Reply with quote

Well, good to know. That solves my problem. Thank you for your help.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group