OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Weird Characters When I paste text?

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scott2232
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 3

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 5:05 pm    Post subject: Weird Characters When I paste text? Reply with quote

When I try to past text into a document I get pages full of weird characters. Does anyone know how I can fix this? Confused
Back to top
View user's profile Send private message
ftack
Moderator
Moderator


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3102
Location: Belgium

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 12:51 am    Post subject: Reply with quote

Probably not, because there is no specific information about your problem.
_________________
--
GNU/Linux (Ubuntu)
Back to top
View user's profile Send private message
beverly_brown1949
Newbie
Newbie


Joined: 30 Aug 2010
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 1:03 am    Post subject: Re: Weird Characters When I paste text? Reply with quote

scott2232 wrote:
When I try to past text into a document I get pages full of weird characters. Does anyone know how I can fix this? Confused


What kind of weird characters? Can you post them here?
Back to top
View user's profile Send private message
scott2232
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 3

PostPosted: Mon Aug 30, 2010 9:37 pm    Post subject: This is what I am getting... Reply with quote

<ZFtŰŲˇŚÁŗ0#≤nŰdĘ#-Ŕ‚Ųt7Xň£Ęrě‚ļ «Ś(%„uĒý<#^āł†ŚĢý;›#A∆–ýČ##¨>“ý◊ iĒÝ…ť#k6l≥’Ž—,V«ě##ýEěxś#ÔŔÚúÔ#ő√I2#Á#≠ů=^#5jzĹāűŚ” ĒŤ——Öīá\ő/ŅťkéďĮ.ō#Y$X-uVžP#Żń#Ń##Čś#[p©ńKļä9fň™##Ŕ#Ľļ$$Ē2ŗ#DĶZ(0+#zīŪ1ř#ÖÜ)Ó^ź÷KJ#R#aŽű –≠6ZGIļU##Ôŗse
Back to top
View user's profile Send private message
jrkrideau
Super User
Super User


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 6732
Location: Kingston ON Canada

PostPosted: Tue Aug 31, 2010 6:00 am    Post subject: Re: This is what I am getting... Reply with quote

scott2232 wrote:
<ZFtŰŲˇŚÁŗ0#≤nŰdĘ#-Ŕ‚Ųt7Xň£Ęrě‚ļ «Ś(%„uĒý<#^āł†ŚĢý;›#A∆–ýČ##¨>“ý◊ iĒÝ…ť#k6l≥’Ž—,V«ě##ýEěxś#ÔŔÚúÔ#ő√I2#Á#≠ů=^#5jzĹāűŚ” ĒŤ——Öīá\ő/ŅťkéďĮ.ō#Y$X-uVžP#Żń#Ń##Čś#[p©ńKļä9fň™##Ŕ#Ľļ$$Ē2ŗ#DĶZ(0+#zīŪ1ř#ÖÜ)Ó^ź÷KJ#R#aŽű –≠6ZGIļU##Ôŗse


What operating system and what version of OOo?
What language is this in?
Where are you getting the text from?
What happens if you paste the text into a text editor?
Have you tried Paste Special > Unformatted text?
_________________
jrkrideau
Kingston ON Canada
Currently using Windows 7 & OOo 3.4.0 and Ubuntu 12.04 & LibreOffice 3.5.2.2
Back to top
View user's profile Send private message
scott2232
Newbie
Newbie


Joined: 29 Aug 2010
Posts: 3

PostPosted: Wed Sep 01, 2010 12:13 pm    Post subject: I have version 3.2 Reply with quote

Operating system is Mac OSX.

When I put my text into a text editor... I still get the same thing.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group