OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

[Solved] 'page number' appears instead of 1, 2, 3

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gallitito
Newbie
Newbie


Joined: 04 Dec 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat Dec 04, 2010 2:54 pm    Post subject: [Solved] 'page number' appears instead of 1, 2, 3 Reply with quote

Okay, I've looked around and can't find an answer to this problem. It just started happening about two days ago. otherwise, everything was working fine. I have always created a header and then I 'insert', 'fields', 'page number.' Always before, 1, 2, 3 etc. have appeared in the header in that location, as desired, consecutively numbered on each page. however, now, all i get are the words 'Page numbers' just like that. no 1, 2, 3. only the words. no numbering. obviously, this is useless.

please help

thank you!!


Last edited by gallitito on Sun Dec 05, 2010 6:57 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
therabi
Super User
Super User


Joined: 01 Sep 2010
Posts: 562

PostPosted: Sat Dec 04, 2010 3:34 pm    Post subject: Re: 'page number' appears instead of 1, 2, 3 Reply with quote

gallitito wrote:
Okay, I've looked around and can't find an answer to this problem. It just started happening about two days ago. otherwise, everything was working fine. I have always created a header and then I 'insert', 'fields', 'page number.' Always before, 1, 2, 3 etc. have appeared in the header in that location, as desired, consecutively numbered on each page. however, now, all i get are the words 'Page numbers' just like that. no 1, 2, 3. only the words. no numbering. obviously, this is useless.

please help

thank you!!


Some how you have turned on "Field Names". View> Field Names (CTRL+F9) . That shows the name instead of the data for the field.

HTH
_________________
OOO v3.3.0 & LO v3.4beta on Ubuntu 10.10 and Win7
If your problem has been solved please add "[Solved]" to the beginning of your first post title (edit button).
Back to top
View user's profile Send private message
gallitito
Newbie
Newbie


Joined: 04 Dec 2010
Posts: 2

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 6:56 am    Post subject: Reply with quote

thank you! that is awesome and it worked/ fixed it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group