OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Strang display on one machine

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Giraffe Media
Newbie
Newbie


Joined: 04 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Fri Feb 04, 2011 6:30 am    Post subject: Strang display on one machine Reply with quote

Hello,

We have installed OO on our macs (10.5) at work and it's working fine apart from one machine, and we are unable to figure out why.

Whenever we open a file (spreadsheet or word processing) the formatting is all over the place and the content appears to be missing, although it isn't as it's still there but invisible. If I select all and change the font the content appears but the column spacing etc are still wrong.

Is this a default formatting issue?

Here is a link to how it looks on my screen (with content blurred):



Here is a link to a spreadsheet I have tried opening on the problem machine



If anyone can help that would be great.

Regards,

James
Back to top
View user's profile Send private message
Giraffe Media
Newbie
Newbie


Joined: 04 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 07, 2011 4:05 am    Post subject: Reply with quote

Anyone?
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Mon Feb 07, 2011 9:22 am    Post subject: Reply with quote

What happens with other files? If they show the same behaviour, there may be something wrong with the installation on that one computer, or the user profile may be corrupt. Click here for information about the user profile.
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group