OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

[Solved Mystery]Inserted Movie Clip on Impress "Doesn't

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 4:39 pm    Post subject: [Solved Mystery]Inserted Movie Clip on Impress "Doesn't Reply with quote

I inserted a movie clip in my presentation but how the hell happened that it didn't show up when I am playing the slides? only total darkness in the screen... I know it sounds funny but that problem brings me down on my knees... is there any specific file format for impress to show it's video? BTW the movie clip is from a burned windows movie maker... isn't it possible to put it in my slide? thanx!!!
_________________
ginger_stacey


Last edited by ginger_stacey on Mon Apr 04, 2011 11:13 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

please help me with these... i will need this presentation about 14 hours left.... thanx...
_________________
ginger_stacey
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 9:01 pm    Post subject: Reply with quote

please anyone! help me with these... am waiting....
_________________
ginger_stacey
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

still no response? oh come on guys.. help me please...
_________________
ginger_stacey
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Sun Apr 03, 2011 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

i don't need responses anymore (hehe sounds bitter ^^) gotta close this thread and marked it as "MYSTERY" ahahaha! ayt!
_________________
ginger_stacey
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
ginger_stacey
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 24 Mar 2011
Posts: 100

PostPosted: Mon Apr 04, 2011 11:12 pm    Post subject: Reply with quote

the solution that i have made is to download the latest version of openoffice.... 3.3... wew.... that ends up my problem.. ayt!!! Wink
_________________
ginger_stacey
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group