OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

When I exit Firefox, Libre Office starts up all by itself...

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 2:50 pm    Post subject: When I exit Firefox, Libre Office starts up all by itself... Reply with quote

As the thread subject mentions...
When I close firefox, libre office starts up by itself.

System/Version Info...

Windows Vista Business
Firefox 10
Libreoffice 3.4.5

This has been happening ever since I installed Libreoffice, a few builds ago.

I've been using firefox forever, and previously used 'open office', and the same problem did not occur with open office, only with Libre since installing that a few builds ago, in conjunction with Firefox 10 (and its previous few versions)

Any advice as to why this happens and how to fix it would be much appreciated... pretty annoying when you are trying to close things down and something else opens.
Back to top
View user's profile Send private message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 5:28 am    Post subject: Reply with quote

Wow... signing up for this forum has been most productive! LOL

I didn't get a response to my actual problem, but did get this PM...
MOD should ban user...

From: jessicaroland
To: numbersguy79
Posted: Tue Feb 07, 2012 3:04 am
Subject: Dearest in Christ, Quote message
Dearest in Christ,
I am Mrs Jessica Roland. I am widow suffering from long time illness. I am currently admitted in a privet hospital in Lome Capital city of Togo West Africa, I have some funds I inherited from my late loving husband. Mr.Wilfred Roland, the sum of US$5.700.000 which he deposited in Bank Here and I need a very honest and God fearing Christian that can use this funds for God's work and for helping of orphans ,and 30% out of the total funds will be for your compasation for doing this work of God. I found your email address from the internet and decid to contact you.Please if you would be able to use these funds for the Lord's work kindly reply me.(jessica.roland00@yahoo.com)

Your Sister In The Lord.
Mrs Jessica Roland
[/i]
Back to top
View user's profile Send private message
thomasjk
Super User
Super User


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 2374

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 6:06 am    Post subject: Reply with quote

This forum is spam pit as you have found out.

I have Firefox 10.0 and LO 3.4.5 and do not see any thing like you describe. I'd uninstall LO using Revo Free uninstaller http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html and then re-install. Also try resetting the user profile http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=74&t=12426 .

You may also want to post here http://user.services.openoffice.org/en/forum/index.php
Back to top
View user's profile Send private message
JohnV
Administrator
Administrator


Joined: 07 Mar 2003
Posts: 9183
Location: Lexinton, Kentucky, USA

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 8:58 am    Post subject: Reply with quote

jessicaroland banned.
Back to top
View user's profile Send private message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 10:10 am    Post subject: Reply with quote

uninstalling with revo and reinstalling worked..

i tried multi un/re installs but using the microsoft uninstaller... i guess revo found, and removed, whatever odd thing occured my issue
Back to top
View user's profile Send private message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 10:37 am    Post subject: Reply with quote

correction.... its not fixed


problem occuring again after a system restart
Back to top
View user's profile Send private message
thomasjk
Super User
Super User


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 2374

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 1:07 pm    Post subject: Reply with quote

Did you try my second suggestion? What Add on's for FF do you use?
Back to top
View user's profile Send private message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

did not try the other forum yet...


add-ons / plug-ins used...
(fyi have always used these, nothing new, just an update here and there)

Extensions:
AVG Safe Search 12.0.0.1912 (virus software link scanner type of thing that comes with AVG)
FireFTP 2.0.1
Appearance:
Default 10.0
Plugins:
Adobe Acrobat
Java
Flash
Silverlight
Windows Media Player
Back to top
View user's profile Send private message
thomasjk
Super User
Super User


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 2374

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

I meant try resetting the user profile http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=74&t=12426
Back to top
View user's profile Send private message
numbersguy79
General User
General User


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

oh ok, i will try tonight
i was at work earlier and just saw a forum link didn't click it

thanks for the suggestion i'll report back later
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group