OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Math still can't show symobl correctly in OO1.1B2

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Math
View previous topic :: View next topic  
Author Message
te9999
General User
General User


Joined: 11 May 2003
Posts: 40
Location: Beijing

PostPosted: Wed Jun 04, 2003 4:44 pm    Post subject: Math still can't show symobl correctly in OO1.1B2 Reply with quote

When I want it to show ab it show me with reversal ? a□ reversal ? □b□ reversal ?
Is there anyone who knows how to solve this problem?
I use windows98(Simplified Chinese),and OO 1.1B2
Back to top
View user's profile Send private message
libertan
General User
General User


Joined: 14 Apr 2003
Posts: 30
Location: Seoul, Korea

PostPosted: Fri Jun 06, 2003 12:21 am    Post subject: Reply with quote

The reversal ? sign usually happens when

1. Your formula was not completed in syntax

2. Your font (matching for operators ?) was not fine-for-math-symbols, so it couldn't display the mathematical symbol.

3. You have the buggy opens__.ttf font in [OOo directory]/share/fonts/truetype/ directory. Take a look at the previous QnA articles in this forum Smile

-> http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.php?t=237&highlight=opens+ttf
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Math All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group