OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Combo Box Issues

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Base
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ccain
Newbie
Newbie


Joined: 08 Aug 2012
Posts: 2

PostPosted: Wed Aug 08, 2012 9:56 am    Post subject: Combo Box Issues Reply with quote

Okay, I'm trying to put a combo box in on a table, but the icon (which I added to the toolbar) is grayed out. Any idea of how I can get that to work?
_________________
--Courtney
Back to top
View user's profile Send private message
RPG
Super User
Super User


Joined: 24 Apr 2008
Posts: 2697
Location: Apeldoorn, Netherland

PostPosted: Wed Aug 08, 2012 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Hello

Bring your form in edit mode.

In this two sub forums for Base one for Tutorials and one for examples you can find a lot of information


More to read
I think a good starting point can maybe this [Tutorial] Forms in OpenOffice.org Base. You can find there also links to other tutorials. Not all tutorials are even important for you.

Romke
_________________
OOo 3.4.5 on openSUSE 12.1
Use this forum : http://user.services.openoffice.org/en/forum
Back to top
View user's profile Send private message
ccain
Newbie
Newbie


Joined: 08 Aug 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Aug 09, 2012 10:03 am    Post subject: Thanks Reply with quote

I will check these out. I am bringing it up in edit mode and that is where it is grayed out. I shall read your suggested links though! Maybe I'll find an answer!
_________________
--Courtney
Back to top
View user's profile Send private message
RPG
Super User
Super User


Joined: 24 Apr 2008
Posts: 2697
Location: Apeldoorn, Netherland

PostPosted: Thu Aug 09, 2012 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Hello

Maybe it can be important when you describe:
Quote:
but the icon (which I added to the toolbar) is grayed out. Any idea of how I can get that to work?


Romke
_________________
OOo 3.4.5 on openSUSE 12.1
Use this forum : http://user.services.openoffice.org/en/forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Base All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group