OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Replace in selection bug?

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API
View previous topic :: View next topic  
Author Message
urke
General User
General User


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 21
Location: Kragujevac, Srbija

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 4:31 am    Post subject: Replace in selection bug? Reply with quote

There is my macro for replacing text in selection (transliteration). Open the document, select some part of latin or cyrillic text and execute trSCL or trSLC function from this document. On my box I get error and text in selection was not transliterated. Why? Where I make mistake?

3oTranslit_032.sxw

TIA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Danad
OOo Advocate
OOo Advocate


Joined: 22 Feb 2004
Posts: 293
Location: Brasil

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 7:04 am    Post subject: Reply with quote

Look for help about Option Explicit.

HTH
Back to top
View user's profile Send private message
urke
General User
General User


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 21
Location: Kragujevac, Srbija

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for tip. But also I found undefined variable sText As String in rplSel function, and after adding this to rplSel, macro start work.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group