OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Problem with oo in a network

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sadym
Newbie
Newbie


Joined: 04 Jul 2005
Posts: 1

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 10:52 pm    Post subject: Problem with oo in a network Reply with quote

Hi
In my network on some computers openoffice 1.1 doesn't open . In fact if i open soffice it starts but if i want to create a new file or to open one it crashes. When I open a file from hdd it shows that he is loaded but that's it , i can't vizualize the file . This is hapenning only on some users ,with the administrator account it works and if i make a new account for that user it also works. I reinstalled it over and over again , i installed oo 1.4 but i have the same problem.
Is it posibil that the problem appeared from a corrupted file, which the users have opened before, or the domain could be the problem.
Can you make this problem with a macro or something like this?

All stations runs on Windows 2000 prof.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Dale
Super User
Super User


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 1440
Location: Australia

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Have you performed a Server install and a Workstation install? The Workstation installation (or a Local Installation) needs to be run for each user profile on each machine otherwise OOo does not work properly for logons who are not administrators (on WinXP anyway).

Have a look at the Setup guide http://documentation.openoffice.org/setup_guide2/1.1.x/en/SETUP_GUIDE.pdf
_________________
Dale
To err is human, but to destroy your slippers in the process takes a real son of a bitch: Me!

OOo documentation from the source
http://documentation.openoffice.org
Guides, FAQ, How Tos
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group