OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

WinSock

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oaragones
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2006
Posts: 2

PostPosted: Mon May 08, 2006 6:06 am    Post subject: WinSock Reply with quote

Hi! is the first time that i write to this list. I have a problem with Open Office and i hope that somebody can help to me.

I have one aplication in VB that call the winsock32.dll and made a sock that is sended to an AS400 server

My question is:

¿Is posible made it in Open Office Basic?

¿Some body have an aplication in OpenOffice with a connection to a server with sockets?

Thanks lot for all
Wink
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
SergeM
Super User
Super User


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 3211
Location: Troyes France

PostPosted: Mon May 08, 2006 8:35 am    Post subject: Reply with quote

See :
StarOffice 5.2 and making TCP/IP connections using Basic and dannyB's answer
http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=7063
TCP/IP socket connection read buffer problem
http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=17645&highlight=
_________________
Linux & Windows OOo3.0
UNO & C++ : WIKI
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Using_Cpp_with_the_OOo_SDK
In French
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Documentation/FR/Cpp_Guide
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
oaragones
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2006
Posts: 2

PostPosted: Wed May 31, 2006 7:58 am    Post subject: Reply with quote

SergeM wrote:
See :
StarOffice 5.2 and making TCP/IP connections using Basic and dannyB's answer
http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=7063
TCP/IP socket connection read buffer problem
http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=17645&highlight=


Thanks you a lot!!!! it works!!!! but now i have another problem!!!

When i made the connection with the same lines of the examples... the connection run at first perfect, but when i do a litle bucle with open and close connections, the system made an error "Pipe Broken"

I don't what it means and i don't know the way to repaer it!!

Some body can help me please!?!?!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group