OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Have Word Doc with check boxes, can't save checked boxes.

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SharonE43
Newbie
Newbie


Joined: 02 Sep 2010
Posts: 3
Location: Baker City

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 9:33 am    Post subject: Have Word Doc with check boxes, can't save checked boxes. Reply with quote

I have a Word doc that was created with check boxes. I want to open it with Open Office and work with the document, checking appropriate boxes and saving the form with the boxes checked. When I open the saved document (I saved as) the boxes are not checked. Can anyone help me with this delema!?
_________________
<( )<
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 10:45 am    Post subject: Reply with quote

I can't reproduce that with Word 2002 and OOo 3.2.1. The status of check boxes is saved correctly every time. What version of Word do you save in and what version of OOo do you use?
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
SharonE43
Newbie
Newbie


Joined: 02 Sep 2010
Posts: 3
Location: Baker City

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 11:11 am    Post subject: Reply with quote

Word 2002 and OO 3.2.0
_________________
<( )<
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 11:15 am    Post subject: Reply with quote

Weird. Can you make a sample file and upload that at www.mediafire.com?
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
SharonE43
Newbie
Newbie


Joined: 02 Sep 2010
Posts: 3
Location: Baker City

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

Here it is.


http://www.mediafire.com/?kfjj2f6ld002c1c
_________________
<( )<
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

I see, I forgot that I also have the 3.3.0 test version, and that keeps the check boxes, but go-oo 3.2.1 doesn't, an old bug if I remember correctly.
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
shades49
General User
General User


Joined: 24 Nov 2008
Posts: 29

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

I tried it with OO.Org 3.3 dev and the check boxes do not save.
_________________
OO.org 3.3/Symphony 3/NeoOffice 3.1.2
Mac OS X 10.6.5
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

Something weird is going on here, or maybe it's that I'm dog tired. But on re-opening it, the check boxes disappear when I click on then in Word. The files loads hopelessly slowly in go-oo. When I load the file in 3.3.0 and tick some of the check boxes and save under a new name and open that file in Word, the check boxes don't work correctly. I suppose that they're broken in the conversion.
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
PGAGA
OOo Advocate
OOo Advocate


Joined: 01 Aug 2004
Posts: 303

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Thursday, September 02, 2010

This is an old problem which I thought was fixed in the 3.2.x. I keep a copy of StarOffice 8 around for saving such files.

Phil
_________________
Phil Griffin-Allwood
New Brunswick, Canada
Back to top
View user's profile Send private message
Rom Raptor
Newbie
Newbie


Joined: 11 Dec 2010
Posts: 1

PostPosted: Sat Dec 11, 2010 3:36 pm    Post subject: Reply with quote

i have same problem in both 3.2.1 and 3.3 rc7
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group