OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

3.2 icons remain after upgrading to 3.3

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lengo
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 17 Sep 2005
Posts: 120

PostPosted: Tue Mar 15, 2011 12:14 pm    Post subject: 3.2 icons remain after upgrading to 3.3 Reply with quote

I upgraded from 3.2 to 3.3 on a Windows XP machine (not from within OOo, but with a 3.3 installation executable). Everything seemed to go OK, but now I have a curious mix of old and new icons... Old icons remain in Start menu and for all OOo documents; new icons show for .doc and .docx documents. I used the same installer to upgrade from 3.2 to 3.3 on Windows 7, and all icons are new. Any hints on how to correct this on the XP machine? Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
thomasjk
Super User
Super User


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 2374

PostPosted: Tue Mar 15, 2011 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

Can you post a screenshot of the new icons at mediafire.com?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group