OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

problems installing open office 1.1.2 franšais

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
norick999
Newbie
Newbie


Joined: 16 Aug 2004
Posts: 2

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 6:01 am    Post subject: problems installing open office 1.1.2 franšais Reply with quote

i have download the 1.1.2 version in french for windows. I unzip the file and click on setup.exe, then the classic blue bar appears for a second but disappears a second after and then nothing happens. I am unable to install this software. I don't understand why because on my brother's computer there was no problem.
I have windows xp service pack 1, athlon 1800+ with a nforce motherboard based, i have unable my anti virus software (avast) but it changes nothing.

Thanks for your help.
Back to top
View user's profile Send private message
Bernie
General User
General User


Joined: 15 Apr 2004
Posts: 28
Location: Grenoble, France

PostPosted: Tue Aug 17, 2004 9:48 pm    Post subject: Re: problems installing open office 1.1.2 franšais Reply with quote

norick999 wrote:
i have download the 1.1.2 version in french for windows. I unzip the file and click on setup.exe, then the classic blue bar appears for a second but disappears a second after and then nothing happens. I am unable to install this software. I don't understand why because on my brother's computer there was no problem.
I have windows xp service pack 1, athlon 1800+ with a nforce motherboard based, i have unable my anti virus software (avast) but it changes nothing.

Thanks for your help.

hello, norick.
Did you unzip all the files in a dedicated folder ? And i suppose you disabled you antivirus, not enabled (which mean active)... although i think it's not useful to deactivate it (i didn't, and the install process worked correctly)
_________________
Bernie.
Back to top
View user's profile Send private message
norick999
Newbie
Newbie


Joined: 16 Aug 2004
Posts: 2

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 5:48 am    Post subject: Re: problems installing open office 1.1.2 franšais Reply with quote

[quote="Bernie"]
hello, norick.
Did you unzip [b]all[/b] the files in a dedicated folder ? And i suppose you [b]disabled[/b] you antivirus, not enabled (which mean active)... although i think it's not useful to deactivate it (i didn't, and the install process worked correctly)[/quote]

you're right i had disable my anti virus (sorry for my english, i'm french), just to test if it was this. i have unzip all the files in a dedicated folder, like i always did. Maybe it's a problem with the service pack 1 or the security patches from windows. I install a lot of thing on my computer, and i don't know why it doesn't work, because i did install it on another computer and it works perfectly...
Maybe it's a problem with my computer...
Back to top
View user's profile Send private message
Bernie
General User
General User


Joined: 15 Apr 2004
Posts: 28
Location: Grenoble, France

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 10:18 pm    Post subject: Re: problems installing open office 1.1.2 franšais Reply with quote

norick999 wrote:
Bernie wrote:

hello, norick.
Did you unzip all the files in a dedicated folder ? And i suppose you disabled you antivirus, not enabled (which mean active)... although i think it's not useful to deactivate it (i didn't, and the install process worked correctly)


you're right i had disable my anti virus (sorry for my english, i'm french), just to test if it was this. i have unzip all the files in a dedicated folder, like i always did. Maybe it's a problem with the service pack 1 or the security patches from windows. I install a lot of thing on my computer, and i don't know why it doesn't work, because i did install it on another computer and it works perfectly...
Maybe it's a problem with my computer...

hello, norick
I'm french too (Grenoble)... but this post is in english, so other members can read it (if they nedd to)
I have not yet installed OOo 1.1.2 on my computer. I'll try it soon (maybe this evening). I also have Windows XP SP1, and all security patches are installed. I hope it'll work fine, or l'll go back to 1.1.1.

I'll tell you soon !
_________________
Bernie.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group