OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Installtion of 1.1Beta on debian : X IO erro

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
titi
Guest





PostPosted: Fri May 16, 2003 1:00 am    Post subject: Installtion of 1.1Beta on debian : X IO erro Reply with quote

Hi all,

I am on debian 3.0 and I try to install Openoffice 1.1Beta
I downloads archive on openoffice.org, I install it but when I lauch it with "./soffice"
I obtain this : X IO error

Any comments will be welcome Smile

Thanks in advance Mr. Green
Back to top
Guest






PostPosted: Sat May 17, 2003 6:18 pm    Post subject: X IO error on Debian is issue 13003 Reply with quote

http://www.openoffice.org/project/www/issues/show_bug.cgi?id=13003
Back to top
titi
Guest





PostPosted: Fri May 23, 2003 6:52 am    Post subject: Reply with quote

Merci du renseignement
Smile
Back to top
titi
Guest





PostPosted: Fri May 23, 2003 6:52 am    Post subject: Reply with quote

Thanks
Smile
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group