OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

SPREADSHEET ERROR WHEN TRYING TO PRINT SOMETHING W/PICTURE

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Calc
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Misty7750
General User
General User


Joined: 29 Aug 2003
Posts: 6

PostPosted: Fri Aug 29, 2003 6:31 am    Post subject: SPREADSHEET ERROR WHEN TRYING TO PRINT SOMETHING W/PICTURE Reply with quote

We just installed OpenOffice in our company and we are having problems printing spreadsheets with our company logo in it.

Please help! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Curtz
Super User
Super User


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 554
Location: In vino veritas!

PostPosted: Fri Aug 29, 2003 6:54 am    Post subject: Reply with quote

Please describe the problem in detail and remember to tell us more about your system, what version of OOo you are using etc.
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Fri Aug 29, 2003 6:59 am    Post subject: Reply with quote

We are using OO 1.1
We are using OO on Windows NT, 2000, XP, Linux, thin clients, fat clients, etc.
We recently converted to OpenOffice and are now having problems printing our company logo in the spreadsheet program (like MS Excel). When we had Excel, it printed just fine. Now when you have a jpg in the spreadsheet, OO throws an error, and closes out the whole program! If I remove the logo, it prints just fine. I even have created a new document with OO Spreadsheet and added the logo (or any other picture), and it does the same thing.
I was able to get it to print on one certain printer. A HP Officejet G series printer (on the network). But when it tries to get printed to any of our other HP printers(on the network) , it throws the error and boots me out of it!
Let me know if you need more information!

Thanks!
Misty
Back to top
TomG
General User
General User


Joined: 31 Jul 2003
Posts: 11
Location: Austria (Linz, Vienna)

PostPosted: Fri Aug 29, 2003 7:17 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
We are using OO 1.1
We are using OO on Windows NT, 2000, XP, Linux, thin clients, fat clients, etc.
We recently converted to OpenOffice and are now having problems printing our company logo in the spreadsheet program (like MS Excel). When we had Excel, it printed just fine. Now when you have a jpg in the spreadsheet, OO throws an error, and closes out the whole program! If I remove the logo, it prints just fine. I even have created a new document with OO Spreadsheet and added the logo (or any other picture), and it does the same thing.
I was able to get it to print on one certain printer. A HP Officejet G series printer (on the network). But when it tries to get printed to any of our other HP printers(on the network) , it throws the error and boots me out of it!
Let me know if you need more information!

Thanks!
Misty


hi!

sorry to hear that, but here (win2000SP3, OOo1.1.0RC3) it works perfectly -> i put a 2mbyte pic into a table of a spreadsheet and printed on a HP LJ5M (network printer with ethernet interface)... OO didn't suicide ...

just fyi, i hope someone can help out...

tom
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Misty7750
General User
General User


Joined: 29 Aug 2003
Posts: 6

PostPosted: Fri Aug 29, 2003 7:29 am    Post subject: Reply with quote

It appears to be a problem with older printers, maybe...It'll print ok to HP OfficeJet G series but not to the HPLJ5. Both are networked printers. One is older then the other. Maybe there's a way to fix this problem with OO? A patch or something???? for older printers...or maybe we are just SOL when printing to the older printers! Smile Don't know!
Back to top
View user's profile Send private message
The Liquidator
Super User
Super User


Joined: 27 Feb 2003
Posts: 1368
Location: Manchester, UK

PostPosted: Fri Aug 29, 2003 7:35 am    Post subject: Reply with quote

I think before you try anything drastic you ought to download the1.1Release candidate. It is a different build altogether (644 versus 641) and you might just find that the issue has been fixed.

Give that a try first.

Ian
Back to top
View user's profile Send private message
jbrains
General User
General User


Joined: 01 May 2003
Posts: 12
Location: Summerside, Canada

PostPosted: Sun Jan 04, 2004 11:39 am    Post subject: More information Reply with quote

I, too, cannot print a spreadsheet containing a graphic, nor even export it to PDF! In either case, Calc crashes.

OO 1.1 (full release version)
Windows 2000 SP4
Connecting to a shared printer on a LAN; the printer is connected to a Windows 2000 SP4 machine
The graphic is a transparent *.gif

I can print from Excel without problems. I can print if I remove the graphic. Same for exporting to PDF.

I know this is an old thread, but perhaps someone can help....
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Calc All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group