OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

newbie on the site...question about animation

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shinamarih
Newbie
Newbie


Joined: 05 Oct 2011
Posts: 2

PostPosted: Wed Oct 05, 2011 6:03 pm    Post subject: newbie on the site...question about animation Reply with quote

I'm having problems with the exit animation styles. When I create it and preview it's working fine but when I save it as a PPT file then reopen it, the exit animation styles don't work. Help please? Thank you!
Back to top
View user's profile Send private message
keme
Moderator
Moderator


Joined: 30 Aug 2004
Posts: 2910
Location: Egersund, Norway

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 12:07 am    Post subject: Reply with quote

Possible causes:
    Powerpoint not supporting the "exit animation" feature.
    The OOo export filter for Powerpoint not correctly wrinting exit animation spec.
    The particular animation you chose for exit is not available in Powerpoint.

All those conditions will cause the saved file to contain "nothing" for the exit animations, because . Preferably, save your file as odp. If you must use ppt (e.g. for collaboration when working on the presentation), determine the reason for the fault and find a workaround.

In general, always use the native file format for your applications in the production phase, reverting to other formats only if you must, and only as a second copy for sharing with users of other applications, if those apps do not support "your" native file format.
Back to top
View user's profile Send private message
shinamarih
Newbie
Newbie


Joined: 05 Oct 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Oct 06, 2011 1:28 am    Post subject: Reply with quote

Thanks! I did try saving it in the native format but it still doesn't work. It works on some objects, not on everything still.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Impress All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group