OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Start menu shows "All Programs" -> OOo-dev 3.3

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
theboysmumma
Newbie
Newbie


Joined: 16 Oct 2011
Posts: 1

PostPosted: Sun Oct 16, 2011 7:05 pm    Post subject: Start menu shows "All Programs" -> OOo-dev 3.3 Reply with quote

My husband was on the internet and basically locked things up = shut it down and when he turned it back on - we have no desktop icons and nothing visible on our program files - however, I can right click on the desktop and it will get me to the internet - I know enough to be dangerous and can walk thru some basic steps -but this one is new to me....Any suggestions? Ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
sainttomn
OOo Enthusiast
OOo Enthusiast


Joined: 18 Feb 2011
Posts: 131
Location: Two gangster planets and a cowboy world

PostPosted: Mon Oct 17, 2011 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

If it's a Windows OS, it could be several things. If you haven't fixed things by now, try a reboot... or by a Mac. Wink
_________________
"I'm a loner, Dottie. A rebel."
[Windows 7] [OO.o 3.3] [HSQL 1.8]

The Lazer Cat
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group