OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

links out of order

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
manchette
Newbie
Newbie


Joined: 13 Jan 2005
Posts: 4

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 8:44 am    Post subject: links out of order Reply with quote

i'm using thunderbird and explorer but my links in my mails never work anymore...
can you help please ?
i'm using already spybot ad aware and the like, how can i clean internet explorer ?
i don't know how to reinstall it with th cd of xp sp2
tks Smile
_________________
linux opensuse 11.4
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Skoorb
Newbie
Newbie


Joined: 06 Apr 2004
Posts: 2
Location: Preston, NW England

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 9:44 am    Post subject: mozilla.org Reply with quote

This is an openoffice fourum, try http://www.mozilla.org

You could try uninstalling and reinstalling thunderbird though.
_________________
------------
QA Volenteer
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group