OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Can't start open office from the terminal

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jheffheffer
Newbie
Newbie


Joined: 01 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Mar 01, 2012 6:29 am    Post subject: Can't start open office from the terminal Reply with quote

I don't know if this pertains to Open Office, but previously I was able to start Open Office from the terminal by entering the command 'ooffice'. Now when I enter that command, nothing happens.

My os is CentOS and I am remotely connecting to a server. To my knowledge, nothing has been done to the server that should cause the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Corfy
Moderator
Moderator


Joined: 14 Jun 2005
Posts: 1117
Location: Near Indianapolis, IN, USA

PostPosted: Thu Mar 01, 2012 6:43 am    Post subject: Reply with quote

I'm not sitting in front of my Linux computer (they won't let me use Linux at work), but on my Windows computer, the command is "soffice" rather than "ooffice." I don't know if that helps at all or not.

The "S" is a throwback to StarOffice, OpenOffice.org's predecessor (for lack of a better term). They are still using that, even though I'm on OpenOffice.org's replacement, LibreOffice.
_________________
Laugh at life or life will laugh at you.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jheffheffer
Newbie
Newbie


Joined: 01 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Mar 01, 2012 7:15 am    Post subject: Reply with quote

"soffice" is a recognized command, but it still does not start Open Office. It seems like Open Office starts to run, but is closed immediately before it even shows its startup screen.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group