OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Status Bar Blank

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ashwin
Newbie
Newbie


Joined: 05 Apr 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Apr 05, 2012 11:44 pm    Post subject: Status Bar Blank Reply with quote

My Open Office Writer shows me a blank status bar. I have tried searching for many troubleshooting options but to no avail. My OS is Windows 7 Home Basic. Help requested.

Thanks in anticipation,
_________________
Ashwin Kumar
Back to top
View user's profile Send private message
JohnV
Administrator
Administrator


Joined: 07 Mar 2003
Posts: 9183
Location: Lexinton, Kentucky, USA

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 5:48 am    Post subject: Reply with quote

Never seen this complaint before so I'm going to call it a weird problem. The normal solution to weird problems is to reset your user directory.
http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?p=58403#p58403
Back to top
View user's profile Send private message
ashwin
Newbie
Newbie


Joined: 05 Apr 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 9:44 am    Post subject: Status Bar Blank Reply with quote

Dear JohnV,

Many thanks for the prompt response. I followed your suggestions to the letter. (For a newbie, I was proud to have even merely done that much!).

However, the problem still persists. Anything else we can try?

Warmly,

Ashwin
_________________
Ashwin Kumar
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Re-install or repair install (run the install file again, at some point you are offered to do a re-install, repair install or to remove the program, IIRC. The repair install may do the trick.
Just to be sure, did you download from a legitimate source, like www.openoffice.org ?
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group