OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Open Office exit at splash screen Win 7 64 bit

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zenigold
Newbie
Newbie


Joined: 21 May 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon May 21, 2012 12:21 am    Post subject: Open Office exit at splash screen Win 7 64 bit Reply with quote

I'm an administrator's school Lab.
I've 26 Pcs with Windows seven 64 enterprise.
I've installed SO and all applications (Open Office 3.2 included) on the first pc and then we have cloned the other HDs.
For some time all works great.
For many reasons now on 4-5 Pcs OpenOffice wont'start.
I can see the splash screen and no more.
I've tryed to solve uninstalling IE 9 and to reset the user's profile but is the same.
Also I've uninstalled with Revo OO 3.2 and installed the new OO 3.4: save situation.
I've also searched for a log file to see if there are some errors but I can't found it.
Is there anyone that can help me to solve this problem ?
Thanks in advance
Paolo
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group