OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

macro and icon stuck on function bar

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stnovl
General User
General User


Joined: 26 Jan 2004
Posts: 32

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 8:32 am    Post subject: macro and icon stuck on function bar Reply with quote

I have had success with this before, but seem to be having trouble recently.

I'm using Novell's 1.1.3 version of OOo, have created a template with its own macros in. I then assign the macro onto the function toolbar using the Customize feature. I then save the document as a template, import that template into OOo and create a new document based on the template.

When I close the document, but not OOo, and then open a blank document (File->New->Text Document), the icon from the template is still on the Function bar.

Even if I close OOo and open again in Writer mode, the icon is still there!! Mad

I have used another template where this does not happen but can't figure out why it is working for this template.

Any help appreciated.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group