OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Copy write symbol doesn't work

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
apluscomputerguy
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 2

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:30 pm    Post subject: Copy write symbol doesn't work Reply with quote

Crtl + Alt + C doesn't make the copywrite symbol. However Alt + 0169 does work
Back to top
View user's profile Send private message
mterk
General User
General User


Joined: 05 Sep 2003
Posts: 40

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 5:12 am    Post subject: Reply with quote

If you type (c) OOo will replace that with the
Back to top
View user's profile Send private message
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:03 am    Post subject: Re: Copy write symbol doesn't work Reply with quote

apluscomputerguy wrote:
Crtl + Alt + C doesn't make the copywrite symbol. However Alt + 0169 does work


Try ...Insert ...Special character from the top menu for the copyright symbol.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:04 am    Post subject: Reply with quote

mterk wrote:
If you type (c) OOo will replace that with the


Am I missing something please? I tried that and just saw what I typed ...no autoreplacement.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
bobby2teams
General User
General User


Joined: 22 Jan 2005
Posts: 5

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:41 am    Post subject: Reply with quote

the (c) worked for me!
Back to top
View user's profile Send private message
apluscomputerguy
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 2

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 1:12 pm    Post subject: Thanks Guys All your alternatives worked Great Reply with quote

Who needs Microsoft anyway? Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
8daysaweek.co.uk
Super User
Super User


Joined: 29 Nov 2003
Posts: 2130
Location: UK

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

David wrote:
mterk wrote:
If you type (c) OOo will replace that with the

Am I missing something please? I tried that and just saw what I typed ...no autoreplacement.

In my installation of 1.1.4 Tools > AutoCorrect/AutoFormat > Replace tab has (C) and copyright symbol as the first entry - perhaps yours has been deleted or replacements disabled?

BFN,
_________________
James
www.8daysaweek.co.uk - A User-Focused OOo site
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

8daysaweek.co.uk wrote:
David wrote:
mterk wrote:
If you type (c) OOo will replace that with the

Am I missing something please? I tried that and just saw what I typed ...no autoreplacement.

In my installation of 1.1.4 Tools > AutoCorrect/AutoFormat > Replace tab has (C) and copyright symbol as the first entry - perhaps yours has been deleted or replacements disabled?

BFN,


All looks fine so far as I can see. I'll check again tomorrow.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group