OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Problem w/Korean Language Pack

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Emoboo1631
Newbie
Newbie


Joined: 22 Mar 2006
Posts: 1

PostPosted: Mon Jun 18, 2012 10:30 am    Post subject: Problem w/Korean Language Pack Reply with quote

In the past I used OOo 3.1 and Korean Language Pack 3.1 and it worked fine. Then I updated to OOo 3.4 and I no longer have Korean Language capability. In searching OOo Website I found that they do not have Korean Language Pack for OOo3.4. I uninstalled OOo 3.4 and installed OOo 3.1 and reinstalled Korean Language Pack 3.1 The OOo 3.1 works fine but I cannot switch to Korean input.

I hope someone can offer me some assistance. I use MS Win Xp sp3 as my Operating System.
_________________
Thanks.....Ben
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group