OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Cant See Icons After Install

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
phoenixuk
Newbie
Newbie


Joined: 01 Mar 2005
Posts: 1

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 9:33 am    Post subject: Cant See Icons After Install Reply with quote

Hi,

I have just installed OO from the downloaded files, OOo_1.1.4_LinuxIntel_install.tar.gz ,

all installed ok, i did a ./setup -net from the unpacked dir in an x-windows box ...

I am running fedora 3 and using the gnome that comes with this instal.

I cannot see any icons in the "Applications" drop down list in gnome.

How can i create these, or where can i find them ??

I have installed it as both the user, and as root. Both giving me the same problem Sad

Thank you in advance.

Dave.
Shocked
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group