OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Spell checker not working , can't install dict-en ?

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ferasbaker@gmail.com
Newbie
Newbie


Joined: 20 Sep 2012
Posts: 3

PostPosted: Thu Sep 20, 2012 8:12 am    Post subject: Spell checker not working , can't install dict-en ? Reply with quote

after installing the latest open office , the extension manager not installing dict-en ? i keep getting the message : C:\Users\Feras\AppData\Roaming\OpenOffice\3\uno_packages\cache\uno_packages\svp324l.tmp_\dict-en does not exist I can find the dict-en.oxt when I run it still gives me this message ? help please ??
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Thu Sep 20, 2012 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Where did you download it, what's the version ( in case you downloaded from a rogue website, what's your OS, what's the name of the product - OpenOffice, LibreOffice, etc)?
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
ferasbaker@gmail.com
Newbie
Newbie


Joined: 20 Sep 2012
Posts: 3

PostPosted: Sun Sep 23, 2012 4:49 am    Post subject: Reply with quote

ive downloaded it from the official one
Back to top
View user's profile Send private message
floris_v
Moderator
Moderator


Joined: 12 Jul 2007
Posts: 4791
Location: Netherlands

PostPosted: Sun Sep 23, 2012 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

Reset your user profile. Click here for help how to do that.
_________________
LibreOffice 3.6.3; OOo 3.4.1 on Windows Vista
Join the Official community forum - in several languages, including Nederlandstalig forum
Back to top
View user's profile Send private message
ferasbaker@gmail.com
Newbie
Newbie


Joined: 20 Sep 2012
Posts: 3

PostPosted: Sat Sep 29, 2012 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

thanks for that , it worked but only after too much messing about , in the end I've uninstalled oo , deleted all the profile file manually then re installed it
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group