OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

second time that open a office application ooo frezes

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
brab
Newbie
Newbie


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 1

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 5:40 am    Post subject: second time that open a office application ooo frezes Reply with quote

The problem only happens in 4 computers that we have. they are all P4 HT with assus motherboard and ati radeon graphic cards in a Windows XP Pro SO.
The problem is that when we start OpenOffice for the first time, all is ok. Them if we close the application and start again the OpenOffice freezes. sometimes when we launch a second office application, OpenOffice work again, but not always. this happens from version 1.3 to 1.9.118.
I notice that in this computers the quick starter is closed each time we close OpenOffice applications, but the process soffice.bin still active.
I have all the drivers updated.
Any ideas ?

Thank You

Bruno Abreu
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group