OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Install - OO 2.0 RC1 on RH 9

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
markcsurfcity
Newbie
Newbie


Joined: 29 Sep 2005
Posts: 2
Location: Southern Calif

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 6:01 pm    Post subject: Install - OO 2.0 RC1 on RH 9 Reply with quote

I'm running RH 9, which has a 1.02 version of OO. I've downloaded and successfully installed (I think) OO 2.0 RC1. It's located in /opt/openoffice.org2.0. It appears to have all the 6 folders & files.

How do I launch the app? Is there some sort of setup that I'm missing. I've installed on a XP box, and 2.0 looks very cool, I'd like to get it working on my Linux box.

Any help would be appreciated,

Thanks,
Mark
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Did you install the redhat rpm from the integration directory? This should give you menus.

I am not sure if the menu format has changed since RH 9. If it has, you will have to add it yourself. You should have a /usr/bin/openoffice.org-2.0.

I like using the keyboard, so I usually type ALT+F2 (to bring up run application) and then type openoffice.org-2.0 (Gnome completes it automatically).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
markcsurfcity
Newbie
Newbie


Joined: 29 Sep 2005
Posts: 2
Location: Southern Calif

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

I knew it must have been something simple - installed the Red Hat integration and it works great!

Thanks so much for your help,

Mark
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group