OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Bug with OOo 2.0 and HTML editing

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
astump
General User
General User


Joined: 12 Aug 2005
Posts: 5
Location: Kansas City, MO

PostPosted: Mon Oct 31, 2005 7:28 pm    Post subject: Bug with OOo 2.0 and HTML editing Reply with quote

I have an HTML document with a stat counter (http://www.statcounter.com) code embedded into it to count hits. I save my website to my USB drive so I have a backup all the time. With Open Office 1.1.4, I had no problems editing the HTML document w/ the code and then uploading it back to Road Runner's servers. However, I upgraded to Open Office 2.0 2 days ago, and ever since then when I upload the page I get a "Code corrupt, please re-install code" message on my stat counter code. I view the HTML file with notepad and Open Office keeps adding these lines file://(path) inbetween the code in a way that it corrupts the code.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group