OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OOo2.0 on MacOSX 10.3.9 Trouble adding printers

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Billsey
Newbie
Newbie


Joined: 27 Nov 2005
Posts: 2

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 12:35 pm    Post subject: OOo2.0 on MacOSX 10.3.9 Trouble adding printers Reply with quote

I just purchased a new hard drive last night and I've been getting everything set up on it. I installed the X11 package before attempting to run OpenOffice.org 2.0.0rc3. It opens fine, and it seems to run fine, and all of the fonts seem to be available, but I can't get it to add a printer. I can go through the entire spadmin sequence and while I'm in that sequence everything appears to be fine, but when I leave spadmin—whether I click the close button or just close the window directly—I'm stuck with no option except "GENERIC PRINTER". I'm trying to add one postscript printer (HP LaserJet 4MP) and one non-postscript printer (Epson Stylus Photo R300). It even shows me the proper commandlines for each printer and names them as I want them named, and I can even print a testpage to the LaserJet from spadmin (I haven't tried with the R300 yet), but once I leave spadmin they're gone, as though nothing got saved during my spadmin session. I have noticed that there is no button to command spadmin to save the settings I have just created, and there is no error message regarding either permissions or write errors.
_________________
If a person has—whether they knew it or not—already rejected the truth, by what means do they discern a lie? How do you know something's a lie without first knowing the truth? What do you compare it to?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group