OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OOo 2.0 Problem with tables

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
inalto
Newbie
Newbie


Joined: 02 Dec 2005
Posts: 1

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:16 pm    Post subject: OOo 2.0 Problem with tables Reply with quote

Hello,

I have installed openoffice 2.0 and I have this problem:

I open a new Open Office Writer file and I copy and pase a table from openoffice Calc to
the newly created document.
I save the document I have created, but when I reopen the file the table has disappeared!

I tried saving in odf and sxw but the problem still remains!

If I open old files created with OOo 1.1.5, that contains spreadsheet tables OOo 2.0 open the file properly, but if I save the document i loose all the tables!

Anyone have experienced this problem?
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewZ
Moderator
Moderator


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 4140
Location: Colorado, USA

PostPosted: Sat Dec 03, 2005 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

No, Does this happen with all parts of all spreadsheets?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Writer All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group