OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Really, Really Slow

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ChrisJefferies
General User
General User


Joined: 29 Jun 2005
Posts: 5
Location: Wellington, New Zealand

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:39 am    Post subject: Really, Really Slow Reply with quote

I have just downloaded and installed V2 on my desktop and are finding it very slow to startup.

I am using Xamdros desktop 3 - Debian Linux version 2.6.9-x1

Machine Specs are Intel Celeron processor 2.4GHz

Memory is 1Gb

And when I say slow it took up to 6 minutes to display the startup screen. ans I had no other systems running.

Although I think that having 99 startup processes is probably on the high end. I don't think there are any additional processes except those which are normal.
_________________
Life is a learning experience
Enjoy Life
Back to top
View user's profile Send private message
9point9
Moderator
Moderator


Joined: 31 Aug 2004
Posts: 3875
Location: UK

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 6:04 am    Post subject: Reply with quote

What are your printer settings like? An incorrectly configured default printer can cause long load times.
_________________
Arch Linux
OOo 3.2.0

OOoSVN, change control for OOo documents:
http://sourceforge.net/projects/ooosvn/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group