OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OO 2 .0 behaves different than OO 1.5

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bdonauba
General User
General User


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 6

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 4:58 am    Post subject: OO 2 .0 behaves different than OO 1.5 Reply with quote

Hello!

I have a small Java application that uses OO to open or print OO - Files without user interaction. The user normally edits the opened document and closes it after he/she finished his/her work. Here is my problem! In OO1 the application disappeared after the user closed (menu file/close) the last document. In OO2 the application stays visible.

Can I make OO2 to behave like OO1? Can I make OO invisible by API calls?
I tried to cast my desktop object to XFrame and called

ooDesktop.getXFrame().getComponentWindow().setVisible(false);

but this ended OO instead of making it invisible and my next API call gets this exception:

Exception in thread "AWT-EventQueue-0" com.sun.star.lang.DisposedException: java_remote_bridge com.sun.star.lib.uno.bridges.java_remote.java_remote_bridge@ff8c74 is disposed

What can I do?

Regards,
Bernhard Donaubauer
Back to top
View user's profile Send private message
pitonyak
Administrator
Administrator


Joined: 09 Mar 2004
Posts: 3655
Location: Columbus, Ohio, USA

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 6:34 am    Post subject: Reply with quote

This question might recieve a better answer on the dev@api.openoffice.org mailing list...
_________________
--
Andrew Pitonyak
http://www.pitonyak.org/oo.php
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
manutudescends
General User
General User


Joined: 21 Nov 2005
Posts: 25
Location: Toulouse, France

PostPosted: Tue Mar 07, 2006 2:43 am    Post subject: Reply with quote

I have the same problem.

post solution if you find it Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Macros and API All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group