OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

uninstalling OOo1.0.2 from W2K-SP4

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Asad
Guest





PostPosted: Tue Dec 02, 2003 12:54 pm    Post subject: uninstalling OOo1.0.2 from W2K-SP4 Reply with quote

I want to uninstall OOo.org 1.0.2 from W2K-SP4. However, whether I go through the 'Add-remove Programs' in Windows or use the 'Setup' utility in the 'Program Files\OpenOffice\Program' directory, I reach the 'repair' screen everytime. I am asked to use the local setup program to uninstall. Which local program? I tried using the setup file from the installation files but get the same result. I am stuck.
Back to top
asad
Guest





PostPosted: Wed Dec 03, 2003 9:34 am    Post subject: Reply with quote

i got it after going through similar posts- i have to use the '-net' option as it is a multiuser machine. i have now put in OOo1.1. however, the per-user setup requirement even after the initial installation as well as the loooong startup time is very painful. i notice others have a similar complaint.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group