OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

OOo2.0.3 not running over nfs (component manager error)

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PpKamiK
Newbie
Newbie


Joined: 04 Aug 2006
Posts: 4
Location: CL

PostPosted: Fri Aug 04, 2006 8:44 am    Post subject: OOo2.0.3 not running over nfs (component manager error) Reply with quote

Hi there,

This is really bad for me.. I have a linux application sever RHEL v3 serving some applications like mozilla, firefox, thunderbird, jre, openoffice.. the problem is that after upgrading to OO2.03 the clients can not run soffice with the following error:

"The application can not be started
The component manager is not available"

What is that?? I saw some other places and it seems to be a known problem however I couldn't find any useful solution.

The nfs server exports:
/applications (and for OO=> /applications/openoffice/program/soffice)

And the clients mount
/applications

So the directories are the same in both.

---
PpKamiK
Back to top
View user's profile Send private message
PpKamiK
Newbie
Newbie


Joined: 04 Aug 2006
Posts: 4
Location: CL

PostPosted: Mon Aug 07, 2006 8:31 am    Post subject: Solved Reply with quote

Hummm..

The problem was caused by the server!!!!! after a reboot OOo starts to working normally..

Bye
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group