OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Login problem

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Site Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 6:24 pm    Post subject: Login problem Reply with quote

This is new. I login, then when I get the forum listing, I see that I am not logged in. I login again from there. This causes the usual new message flags [the icons turn yellow when there's a new listing] to not appear. I say that, although there are none now to begin with. So, the end result is that I am logged in, but have to really look around to see if thereis a new message. Wierd.

In case this might be confusing... Prior to this, if I logged in I'd see yellow flagging of new messages. However, if I immediately log out then in again, this new message indication is no longer available. The messages are flagged as read.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Mon Oct 23, 2006 5:08 am    Post subject: Re: Login problem Reply with quote

See. Here I am again, same problem. I logged in, then to reply to this message I had to log in again. A possibility ... due to a malware attack, I now disallowed cookies.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
9point9
Moderator
Moderator


Joined: 31 Aug 2004
Posts: 3875
Location: UK

PostPosted: Mon Oct 23, 2006 5:12 am    Post subject: Reply with quote

I've had that problem before on some phpbb forums. Don't think it's any form of malware problem, may just be a cookie problem. You could try wiping your browsers cache, history and cookies then see if it happens in future.
_________________
Arch Linux
OOo 3.2.0

OOoSVN, change control for OOo documents:
http://sourceforge.net/projects/ooosvn/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
David
Super User
Super User


Joined: 24 Oct 2003
Posts: 5668
Location: Canada

PostPosted: Mon Oct 23, 2006 7:02 am    Post subject: Login SOLVED. Reply with quote

Yes, thanks. It's cookies. I'm trying now to figure out with this browser how to allow cookies in certain sites, but default disallow. I'll get there.

David.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Site Feedback All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group