OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

ooo2.1 network deployment British language set as default

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
brightidea
General User
General User


Joined: 05 Jan 2007
Posts: 7

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 7:09 am    Post subject: ooo2.1 network deployment British language set as default Reply with quote

Hi,

could anybody point me in the right direction for information regarding deploying OpenOffice 2.1 in an active directory infrastructure with the British Language set as default.

Thanks


Alan
Back to top
View user's profile Send private message
brightidea
General User
General User


Joined: 05 Jan 2007
Posts: 7

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 1:11 am    Post subject: No worries Reply with quote

Found out that the en_GB build has not been released yet, neither has the localised patch.

Would of thought they would be quick off the mark to do the British language build.


Alan
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group