OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Refresh problems with 3D objects on move or rotate

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Draw
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jebside
Newbie
Newbie


Joined: 03 Oct 2003
Posts: 2

PostPosted: Fri Oct 03, 2003 12:33 pm    Post subject: Refresh problems with 3D objects on move or rotate Reply with quote

I recently installed 1.1.0 on a Dell laptop running Win2K. The problem I have encounterd is that I will create a new 3D object then when I move or rotate it the that object the image from the original position is still on the screen (behind the newly moved object.) This process continues indefinitely as I move the object until the screen is a mess with parts of previous positions. If I click the preview button, or print the document, there is only one 3D object that appears and it is the most recent change that I have made.

If I minimize the window then bring it back, I either get a blank screen or the entire drawing area of the program is gone. What I see is the menu bar at the top and the task bar at the bottom. Everything else is my desktop.

Has anyone else seen this happen before? I installed the same program on my desktop PC and it does not exhibit this behavior.

Thanks,

jOE.
Back to top
View user's profile Send private message
ftack
Moderator
Moderator


Joined: 27 Jan 2003
Posts: 3102
Location: Belgium

PostPosted: Mon Oct 06, 2003 2:32 am    Post subject: Reply with quote

Try turning off 3D View - use Opengl. under Tools Options OpenOffice.org View. That is sometimes causing problems. I had to turn it off under Mandrake Linux to get rid of display problems with 3D objects.
Back to top
View user's profile Send private message
jebside
Newbie
Newbie


Joined: 03 Oct 2003
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 06, 2003 5:43 am    Post subject: Reply with quote

Ftack,
Thanks that did the trick! Also checked the "refresh during interaction" box and that seems to help a little as well. OpenGL is the culprit for sure though. I appreciate your posting alot.
jOE.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> OpenOffice.org Draw All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group