OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

compilation successfull, installation failed oo 1.0.2

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andresmujica
Guest





PostPosted: Wed Mar 19, 2003 9:26 pm    Post subject: compilation successfull, installation failed oo 1.0.2 Reply with quote

Hi after a lot of compiling hours; i've succesfully (apparently) compiled OO 1.0.2, when i try to execute the setup (xterm) process, after a while it creates the dir structure, it makes some symlinks, and shows a install completed message.

but when i checked the installation dir, it's empty.. all the installed directories are empty.

My system is Linux gcc 3.2

what can i do, any help?

is there a way to manually extract or copy from source tree all the binaries i need?

Thanks a lot for any help
Back to top
andresmujica
Guest





PostPosted: Thu Mar 20, 2003 5:40 am    Post subject: oo doesn't install Reply with quote

here's what's happening

OpenOffice-1.0.2 compiled fine, but the installation only makes the
directory structure for it under /opt/openoffce. There are no libraries
and no other binaries copied over, but just a bunch of broken links. This
is my second build and same problem over the last day.

I searched the archives and didn't even find a reference to this problem.
Any ideas, or references as to what stupid thing I did wrong this time? As
far as I could tell I had a good build, no halts, no errors (I see the
libraries throughout the source directory)... just a really big source
directory now Smile

The output form the install just says:
<a whole lot of directories made successfully>
...
make directory: /opt/openoffice/share/gnome/net
make directory: /opt/openoffice/share/gnome
unpack file: /opt/openoffice/share/template/english/wizard/tplwizletter01.zip
Installation Completed

No errors, and no binaries copied over as the result.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group