OpenOffice.org Forum at OOoForum.orgThe OpenOffice.org Forum
 
 [Home]   [FAQ]   [Search]   [Memberlist]   [Usergroups]   [Register
 [Profile]   [Log in to check your private messages]   [Log in

Bug on deactivation of AccessX : Azerty -> Qwerty

 
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
black_winny
Newbie
Newbie


Joined: 13 Feb 2007
Posts: 1

PostPosted: Tue Feb 13, 2007 7:40 am    Post subject: Bug on deactivation of AccessX : Azerty -> Qwerty Reply with quote

Hi !

I haven't found the place to report bugs (like Bugzilla for Firefox).

So I don't know if this bug is already known.

While creating a spreadsheet I stroke five times the Shift key. Of course a message appeared to ask me what to do with AccessX functions.

I chose to deactivate the functions.

Ok, but... immediatly my keyboard map toggled to QWERTY although my keyboard is an Azerty.

I used KxKb applet (in the bottom of the KDE desktop) to toggle back to Azerty.

But I don't know if the bug is known and how to report it.


Regards,
Jacques
_________________
Toshiba M30-841
Azerty Keyboard
Linux Mandriva 2007.0
OpenOffice last stable release (in french)
France
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OOoForum.org Forum Index -> Setup and Troubleshooting All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group